Dragomir: Dacă Mutu nu se supără de ce a zis Piţurcă înseamnă că nu are orgoliu de bărbat

Preşedintele LPF Dumitru Dragomir a declarat, miercuri, că dacă atacantul Adrian Mutu nu se supără ca urmare a afirmaţiilor făcute la adresa lui de selecţionerul Victor Piţurcă înseamnă că "nu are orgoliu de bărbat".

149 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Dacă Mutu nu se supără de ce a zis Piţurcă înseamnă că nu are orgoliu de bărbat

Adrian Mutu (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

"Dacă nu se supără de ce a zis Piţurcă înseamnă că nu are niciun fel de mândrie sau orgoliu de bărbat în el. E imposibil să nu te superi când te jigneşte cineva", a spus Dragomir.

Selecţionerul Victor Piţurcă declarase, marţi, într-o conferinţă de presă, că atacantul Adrian Mutu i-a cerut scuze pentru a rămâne în lot pentru partidele cu Ungaria şi Olanda şi chiar a plâns în cantonamentul echipei naţionale în timpul unei discuţii cu secundul Eugen Neagoe.

Oficialul LPF susţine că Piţurcă "a minţit poporul" când a spus că jucătorii echipei naţionale nu au băut după partida pierdută cu Olanda. "A zis că jucătorii erau liberi, deşi echipa era în cantonament. A minţit poporul spunând că nu s-a băut (n.r. - la naţională), dar ştie toată lumea că acolo s-a băut în cantităţi foarte mari. Iar dacă el nu ştie asta, e foarte grav. Barurile şi alea cu fetele în vitrină (n.r. - din Amsterdam) sunt deschise până dimineaţa la ora 7", a precizat preşedintele Ligii.

Referitor la retragerea fundaşului Ştefan Radu de la echipa naţională, anunţată de agentul Ioan Becali, Dumitru Dragomir l-a învinovăţit pe selecţioner pentru că nu ştie să discute cu jucătorii. "Ştefan Radu este un copil foarte cuminte şi un fotbalist bun. Dar dacă nu ştii să vorbeşti cu el... precum Săpunaru sau Mutu. Marii antrenori sunt cei care ştiu să scoată ce e bun dintr-un om, nu vulcanul dintr-un om", a adăugat Dragomir.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici