Dragomir despre implicarea lui Reghecampf în scandalul pariurilor: Şi dacă e adevărat, s-a prescris

Preşedintele LPF Dumitru Dragomir nu crede că antrenorul stelist Laurenţiu Reghecampf a fost implicat ca jucător în meciuri aranjate pentru pariuri şi afirmă că, şi dacă ar fi adevărate acuzaţiile care i se aduc, el nu poate fi tras la răspundere pentru că au trecut 10-12 ani şi fapta s-a prescris.

123 afișări
Imaginea articolului Dragomir despre implicarea lui Reghecampf  în scandalul pariurilor: Şi dacă e adevărat, s-a prescris

Dumitru Dragomir (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"S-a prescris totul, chiar dacă e adevărat, au trecut 10-12 ani. Şi dacă apar personaje ce? Asta e viaţa. Eu nu cred că Reghe a fost implicat în asta. S-a folosit cineva de numele lui. Nu vreau să punem benzină pe foc la un tânăr care e un bun meseriaş. El a făcut lucruri bune ca antrenor. Nu poţi să dai cu noroi în activitatea lui de antrenor. Dar interesul nostru este mereu să ne murdărim oamenii valoroşi. Dar şi ei au greşit, nevasta şi el. Nevasta că a sărit să îşi apere bărbatul, iar el că a reacţionat la prima critică a unor valori care au dreptul să vorbească", a spus, marţi, Dumitru Dragomir.

Administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, a declarat că Laurenţiu Reghecampf a primit suma de 200.000 de euro de la mafia sârbă a pariurilor, pentru a aranja o partidă cu Bayern Munchen, pe vremea când actualul antrenor stelist evolua la Cottbus.

Cornel Dinu a precizat că meciul dintre Bayern Munchen şi Energie Cottbus ar fi trebuit să se termine la o diferenţă de trei goluri, însă scorul final a fost 3-1. Nemulţumiţi, sârbii implicaţi în afacere i-au cerut imediat banii înapoi lui Reghecampf, a continuat Dinu. Administratorul delegat al FC Dinamo susţine că i-a salvat viaţa fostului jucător, obţinând o prelungire a termenului de înapoiere a banilor către gruparea sârbă.

Meciul la care face referire Dinu ar putea fi cel din data 21 septembrie 2002, disputat la Munchen, în etapa a VI-a a 1.Bundesliga, Bayern-Energie, scor 3-1 (1-1). Reghecampf a evoluat în acea partidă 66 de minute, fiind înlocuit la scorul de 2-1.

Reghecampf a negat acuzaţiile, precizând că îl va acţiona în instanţă pe administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici