Dragomir despre numărul mare de stelişti la naţională: Piţurcă nu vorbeşte cu Gigi Becali de 3 ani

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, susţine că numărul mare de jucători de la Steaua convocaţi la echipa naţională a României nu se explică prin relaţia de prietenie dintre selecţionerul Victor Piţurcă şi finanţatorul Gigi Becali deoarece aceştia nu îşi mai vorbesc de trei ani.

171 afișări
Imaginea articolului Dragomir despre numărul mare de stelişti la naţională: Piţurcă nu vorbeşte cu Gigi Becali de 3 ani

Dragomir despre numărul mare de stelişti la naţională: Piţurcă nu vorbeşte cu Gigi Becali de 3 ani (Imagine: Toni Salabasev / MediafaxFoto)

"Păi Gigi Becali nu vorbeşte cu Piţurcă de trei ani. Nu se întâlnesc, nu vorbesc nici la telefon sau sub altă formă. Nu trebuia să zic asta, era un secret ăsta. Nu vorbesc, sunt supăraţi. Piţi ţine supărarea. Gigi nu e în stare să ţină supărare. Sunt supăraţi din cauza unor declaraţii făcute de Gigi. Cu Piţi trebuie să fii atent, el nu vorbeşte despre nimeni şi nu-i convine nici lui când aude că se vorbeşte de el în spate. Aşa că nu ţine asta cu jucătorii de la Steaua la naţională", a declarat, luni, oficialul LPF.

În opinia lui Dragomir, selecţionata României nu va pierde meciurile cu Turcia şi Olanda din preliminariile CM 2014. "O să le arătăm noi turcilor ce păţim. Glumesc! După părerea mea nu o să pierdem cu Turcia, şi nici cu Olanda nu pierdem. Jucătorii de la naţională sunt în formă. Mutu se mişcă foarte bine. Am văzut că e ironizat că e gras, păi Mutu nu a avut niciodată greutatea asta, aşa e de slab", a explicat Dragomir.

Selecţionerul Victor Piţurcă a convocat pentru partidele cu Turcia şi Olanda nouă jucători de la Steaua. În lot au rămas însă doar opt după ce Piţurcă a renunţat la mijlocaşul formaţiei roş-albastre, Cristian Tănase, accidentat.

Echipa naţională a României va întâlni Turcia, vineri, 12 octombrie, de la ora 20.30, pe Stadionul Sukru Saracoglu din Istanbul şi Olanda, marţi, 16 octombrie, de la ora 21.00, pe Arena Naţională, în cadrul preliminariilor Cupei Mondiale 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici