Dragomir: Gheorghe Popescu are cele mai mari şanse la alegerile FRF, Porumboiu e cam pe locul doi

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, susţine că Gheorghe Popescu are cele mai mari şanse să câştige alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal din 2014, urmat de fostul arbitru Adrian Porumboiu.

94 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Gheorghe Popescu are cele mai mari şanse la alegerile FRF, Porumboiu e cam pe locul doi

Gheorghe Popescu (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"Cred că Popescu are cele mai mari şanse, iar Porumboiu cam pe locul doi. Apoi poate Iordănescu dacă va candida, iar Prunea numai în echipă cu cineva. Şi mai este cineva care va candida, e om politic cu bani foarte mulţi, eu îl ştiu. Gică Popescu e sprijinit de Mircea Sandu, de Kassai, de mine. Bine, toţi se pot schimba, pentru că viaţa e a dracului. Dar, în principiu, el are şanse foarte mari. Însă Porumboiu are şanse. Pentru că se caută manageri, care au făcut în viaţă ceva. Iar el e de o corectitudine rar întâlnită", a spus, marţi, într-o conferinţă de presă, Dumitru Dragomir.

Având în vedere faptul că Gheorghe Popescu este deja contestat de preşedintele grupării Gaz Metan Mediaş, Ioan Horoba, şi de finanţatorul clubului Astra Giurgiu, Ioan Niculae, Dragomir consideră că fostul fotbalist a greşit anunţându-şi candidatura la preşedinţia FRF atât de devreme. "Cele mai mari şanse azi le are Gică Popescu, dar eu cred că a fost o strategie greşită că a început de acum. Pentru că în şase-şapte luni atâtea gunoaie o să iasă la suprafaţă că nu ne mai trebuie nimic. Nu, el trebuia să anunţe candidatura în ultimele 30 de zile. Pentru că în 30 de zile nu mai ai ce să îi faci. Mai mult de cât e spălat nu îl mai spală nici apa Dunării", a precizat el.

Dumitru Dragomir a adăugat că nu se va retrage din funcţie precum Mircea Sandu. "Eu mai stau la Ligă pentru că am un proiect pentru drepturile TV. Şi vreau să las LPF aranjată pentru viitorii 5-10 ani cu cel puţin 40 la sută financiar. Mai stau la Ligă ca să îl definitivez şi după aceea o să îmi iau viteză şi eu. O să fiu şi eu preşedinte de onoare, adică fără valoare", a mai afirmat oficialul LPF.

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a afirmat în mai multe rânduri că nu va mai candida la următoarele alegeri, programate la 1 iunie 2014.

Gheorghe Popescu a anunţat, la 4 iulie, că va candida la alegerile următoare pentru postul de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici