Dragomir: Tudor a greşit la ambele penaltiuri, dar rezultatul este echitabil

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, consideră că arbitrul Alexandru Tudor a greşit la ambele penaltiuri acordate echipei Steaua în meciul de pe teren propriu cu Petrolul, dar cu toate aceastea susţine că rezultatul de 2-2 este "echitabil".

224 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Tudor a greşit la ambele penaltiuri, dar rezultatul este echitabil

Dragomir: Tudor a greşit la ambele penaltiuri, dar rezultatul este echitabil

"Steaua a făcut un rezultat de 2-2 cu o echipă foarte bună, o echipă care e ca şi calificată în finala Cupei României. Alexandru Tudor a avut un meci greu, dar eu sunt de părere că opreşte prea mult jocul. El e un arbitru corect, bun, numai că de multe ori vrea să iasă el în evidenţă şi nu echipele. Şi asta îi cauzează, în rest e un arbitru bun. El şi la primul penalti a greşit, dar ăsta este fotbalul. La cel de-al doilea penalti mingea a sărit din pământ în mână, în plus a fost precedat şi de un fault. Aşa e la fotbal, câteodată arbitrii greşesc în favoarea Stelei, altădată în defavoarea Stelei, aşa că nu trebuie să se supere nimeni. Mie mi s-a părut rezultatul echitabil", a spus oficialul LPF.

Dragomir este de părere că autogolul din meciul cu Petrolul îi va creşte cota de transfer fundaşului stelist Vlad Chiricheş. "Cota lui Chiricheş din contră, creşte după autogol... a fost prea frumos. A alunecat în spate şi a lovit-o câş, cu cornul", a menţionat Dumitru Dragomir.

În ceea ce îl priveşte pe fundaşul echipei Steaua, Gabriel Matei, ajuns la spital tăiat la o mână şi sub influenţa băuturilor alcoolice, preşedintele LPF a afirmat: "Pe Gabi Matei, săracul, îl persecută ghinionul. A fost umflat puţin. Îi doresc sănătate şi să revină. Mă tem că s-a născut talent şi moare speranţă".

Instalarea lui Daniel Stanciu în funcţia de director sportiv la FC Steaua este posibilă atâta timp cât acesta are susţinerea finanţatorului Gigi Becali, crede Dumitru Dragomir. "Daniel Stanciu e un băiat deştept, a lucrat şi la mine la ziar. El nu trebuie să se înţeleagă cu managerul (n.r. - Mihai Stoica), el trebuie să se înţeleagă cu patronul Stelei. Eu ştiu că în capitalism contează numai patronii, restul muncesc", a adăugat Dragomir.

Formaţia Steaua Bucureşti a terminat la egalitate, scor 2-2 (1-1), meciul disputat, luni seară, pe Arena Naţională, cu echipa Petrolul Ploieşti, în etapa a XXVII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici