Dragoste la firul ierbii: fotbalista Andressa Alves s-a căsătorit cu partenera ei, Franzhina

  • Andressa Alves este una dintre cele mai populare fotbaliste din Brazilia
  • Partenera ei, Franzhina, a fost jucătoare de fotbal
  • Andressa Alves folosea când era copil capetele păpuşilor pe post de minge
462 afișări
Imaginea articolului  Dragoste la firul ierbii: fotbalista Andressa Alves s-a căsătorit cu partenera ei, Franzhina

SITE/ŞTIRILE Dragoste la firul ierbii: fotbalista Andressa Alves s-a căsătorit cu partenera ei, Franzhina

 
Andressa Alves este una dintre cele mai îndrăgite fotbaliste din Brazilia. Fata în vârstă de 27 de ani, care evoluează pe postul de mijlocaş ofensiv, are 93 de selecţii şi 17 goluri pentru naţionala ţării sale. Andressa Alves s-a căsătorit de curând cu partenera ei, Franzhina, care a jucat şi ea fotbal. Cele două nu s-au ferit de ochii lumii şi au postat o fotografie din timpul cununiei pe contul de Instagram. 
 
"O iubire ce durează mai mult de-o viaţă! Fără îndoială e cea mai frumoasă zi din vieţile noastre", a fost mesajul transmis de cele două. 
 
Andressa Alves a devenit celebră după o reclamă Nike, în care povesteşte cum s-a îndrăgostit de fotbal. În copilărie, primea numai păpuşi cadou. Pentru că ei îi plăcea fotbalul, le scotea capetele şi le folosea pe post de minge.  Nike a şi produs o ediţie limitată a păpuşii Andressa Alves, de care toate fetiţele din Brazilia s-au îndrăgostit. Aceasta are capul detaşabil, în formă de minge de fotbal. 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici