După titlul câştigat în Italia, Antonio Conte şi-a găsit de muncă în Anglia

  • Este oficial, Antonio Conte, 52 de ani, este noul antrenor al echipei Tottenham.
  • Tehnicianul italian şi-a dat demisia de la Inter Milano, pe care o făcuse campioană, după ce patronii chinezi au anunţat reduceri de buget.
  • Conte are un contract pe un an şi jumătate.
347 afișări
Imaginea articolului După titlul câştigat în Italia, Antonio Conte şi-a găsit de muncă în Anglia

După titlul câştigat în Italia, Antonio Conte şi-a găsit de muncă în Anglia

Contract de un an şi jumătate pentru fostul antrenor al nerazzurrilor. „Abia aştept să încep”, a comentat italianul Conte.

Ieri, londonezii l-au dat afară pe portughezul Nuno Espirito Santo, după 0-3 cu Manchester United.

„Suntem încântaţi să anunţăm numirea lui Antonio Conte ca antrenor al nostru cu contract până în vara lui 2023, cu opţiunea de prelungire”, scrie Tottenham pe site-ul său.

„Antonio a câştigat titluri din Serie A, inclusiv un hat-trick cu Juventus, Premier League şi a antrenat şi Italia, ducându-i pe azzurri în sferturile de finală ale Euro 2016”.

În Anglia, a pregătit-o pe Chelsea şi era în cărţi s-o preia pe Manchester United.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici