Echipa care vrea să-l cumpere pe jucătorul ce i-a distrus visul de a deveni "Regina" Europei. Cât oferă pe sezon pentru Cristiano Ronaldo

Premier League, PSG sau Japonia ?! Niciuna dintre variantele precizate, "pe fir" a apărut Juventus. Campioană a Italiei, de 7 ori consecutiv, "Bătrâna Doamnă" a dat startul negocierilor cu Madrid. 120 de milioane de euro şi un contract pe 4 sezoane pentru a-l avea în echipă pe Cristiano Ronaldo.

1621 afișări
Imaginea articolului Echipa care vrea să-l cumpere pe jucătorul ce i-a distrus visul de a deveni "Regina" Europei. Cât oferă pe sezon pentru Cristiano Ronaldo

Echipa care vrea să-l cumpere pe jucătorul ce i-a distrus visul de a deveni "Regina" Europei. Cât oferă pe sezon pentru Cristiano Ronaldo

Juventus nu are rivală în Italia, dar nu a reuşit să se impună în Champions League. Potrivit marca.com, Campioana Italiei vrea să îl ia pe jucătorul care i-a distrus visul de a deveni "Regina" Europei în ultimele două sezoane.

Mutarea lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid la Juventus nu este imposibil de realizat. Torinezii cunosc situaţia lui Cristiano la gruparea din Madrid: divergenţele cu preşedintele Florentino Perez, dar şi dorinţa portughezului de a pleca de la Real.

Italienii au contactat deja conducerea madrilenilor pentru a face transferul, sunt gata să îi ofere un contract până în 2022 şi un salariu de 30 de milioane de euro pe an, însă partea mai dificilă a înţelegerii ar putea fi clauza de reziliere,1.000 milioane de euro, care, potrivit sursei citate, este negociabilă. În iarnă, Ronaldo a negociat cu Real Madrid, iar în contractul său a fost menţionat faptul că portughezul poate să ajungă la o scădere considerabilă a clauzei de reziliere.

Juventus are în plan să îl vândă în această vară pe Gonzalo Higuain, iar locul vacant ar fi perfect pentru vedeta Realului. Italienii vor să îi pună Torino la picioare lui Cristiano Ronaldo, totul pentru a cuceri Champions League. Dacă portughezul ar ridica trofeul UCL cu "Bătrâna" Doamnă, ar fi jucătorul care a câştigat competiţia Champions League cu 3 echipe diferite: Manchester United, Real Madrid şi Juventus.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici