Echipa Germaniei a petrecut noaptea de vineri spre sâmbătă în vestiare, la Stade de France

Reprezentativa Germaniei a petrecut noaptea de vineri spre sâmbătă în vestiare, la Stade de France, preferând această variantă revenirii la hotel, ca urmare a atentatelor care au avut loc la Paris, informează L'Equipe.

600 afișări
Imaginea articolului Echipa Germaniei a petrecut noaptea de vineri spre sâmbătă în vestiare, la Stade de France

Echipa Germaniei a petrecut noaptea de vineri spre sâmbătă în vestiare, la Stade de France (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax Foto)

"Am dorit să evităm orice risc şi am hotărât să nu traversăm Parisul (...) şi să rămânem în vestiare", a declarat managerul Oliver Bierhoff, sâmbătă, la revenirea echipei Germaniei la Frankfurt.

Bierhoff a menţionat că pe jucători i-a şocat vestea atentatelor.

Echipa Germaniei are programat marţi un meci cu Olanda. "Încă nu s-a luat o decizie în privinţa disputării acestui meci, dar eu sunt de părere că trebuie să se joace. Nu trebuie să le dăm această satisfacţie celor care ne-au atacat", a adăugat Oliver Bierhoff.

Reprezentativa Franţei a învins selecţionata Germaniei, vineri seară, pe Stade de France, cu scorul de 2-0, într-un meci amical în timpul căruia în zona arenei au avut loc explozii, preşedintele Francois Hollande, care asista la joc, fiind evacuat de serviciile de securitate.

Potrivit autorităţilor, trei terorişti s-au aruncat în aer în faţa Stade de France.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici