Echipa naţională: 12 convocări de principiu pentru amicalul cu Australia

Selecţionerul Victor Piţurcă a decis ca un număr de 12 jucători români, legitimaţi la cluburi din străinătate, să primească, marţi, faxuri de convocare de principiu pentru meciul amical România - Australia, programat la 6 februarie, de la ora 20.00, pe Estadio Olimpico din Malaga.

314 afișări
Imaginea articolului Echipa naţională: 12 convocări de principiu pentru amicalul cu Australia

Echipa naţională: 12 convocări de principiu pentru amicalul cu Australia

Astăzi au primit faxuri Bogdan Ionuţ Lobonţ (AS Roma), Costel Fane Pantilimon (Manchester City FC), Gabriel Sebastian Tamaş (West Bromwich Albion FC), Nicolai Dorin Goian (Spezia Calcio), Ştefan Radu (SS Lazio), Răzvan Raţ Dincă (FC Şahtior Doneţk), Costin Lazăr (PAOK Salonic FC), Gabriel Andrei Torje (Granada CF), Adrian Stoian (AC Chievo), Adrian Mutu (AC Ajaccio), Bogdan Sorin Stancu (Orduspor Kulubu) şi Ciprian Andrei Marica (FC Schalke 04), informează frf.ro.

Vineri, 1 februarie, cei 12 fotbalişti vor primi alte faxuri, de confirmare sau de revocare a convocării, acestea urmând să ţină cont de starea de sănătate, de forma fizică şi de statutul fiecăruia dintre ei la echipele lor de club.

Delegaţia României va decola spre stagiul de pregătire de la Estepona, de pe aeroportul Henri Coandă, duminică, 27 ianuarie, la ora 14.05.

În altă ordine de idei, Federaţia Ungară a anunţat că jocul Ungaria - România, programat la data de 22 martie, în cadrul preliminariilor Cupei Mondiale FIFA 2014, se va desfăşura pe stadionul "Puskas Ferenc" din Budapesta, începând de la ora 20.30 (21.30 - ora României).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici