Echipa Pandurii Târgu Jiu va evolua pe teren propriu la Drobeta Turnu Severin

Formaţia Pandurii va disputa meciurile de pe teren propriu din sezonul viitor pe Stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin, deoarece propria arenă va fi supusă, începând din această vară, unor lucrări de modernizare, ce vor dura 18 luni, informează site-ul oficial al grupării din Târgu Jiu.

237 afișări
Imaginea articolului Echipa Pandurii Târgu Jiu va evolua pe teren propriu la Drobeta Turnu Severin

Pandurii Târgu Jiu va evolua pe teren propriu la Drobeta Turnu Severin (Imagine: Shutterstock)

Lucrările nu vor afecta terenul de joc din Târgu Jiu, astfel că acesta va putea fi folosit pentru antrenamente.

Conducerea clubului Pandurii a căutat un stadion care să corespundă cerinţelor Ligii I şi să fie amplasat relativ aproape de Târgu Jiu, pentru ca suporterii să poată urmări jocurile de pe teren propriu din tribune.

Preşedintele Mihai Stelescu a semnat, miercuri, contractul cu Primăria Drobeta Turnu Severin, care este proprietarul bazei sportive. "Am semnat un contract pentru a folosi terenul din Severin în următorul sezon 2015-2016, dar şi în prima parte a sezonului următor, 2016-2017, şi avem posibilitatea de a mai prelungi contractul, dacă va fi cazul, în funcţie de termenul de finalizare a lucrărilor care se execută la Stadionul Municipal din Târgu Jiu. Municipalul din Severin are un teren foarte bun, echipa noastră a mai jucat acolo şi cunoaştem condiţiile foarte bune pe care le oferă acest stadion şi pentru echipe şi pentru spectatori şi de aceea am ales să jucăm acolo. Spectatorii din Severin au primit foarte bine echipa în sezonul în care Pandurii a evoluat pe acest teren şi ne-au dovedit că sunt buni cunoscători de fotbal şi au susţinut echipa noastră", a declarat Stelescu.

Pandurii Târgu Jiu a mai evoluat pe terenul de la Severin în sezonul 2010-2011, când a fost schimbată suprafaţa de joc a terenului de la Târgu Jiu. Stadionul din Drobeta Turnu Severin a mai fost folosit în Liga I de CS Universitatea Craiova şi CS Turnu Severin. Arena a fost construită în anul 1977, are o capacitate de 20 000 de locuri şi a fost modernizată în anul 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici