Echipajul feminin de 8+1 al României, medalie de AUR la Campionatele Europene de canotaj

Echipajul feminin de 8+1 al României a cucerit, duminică, la Belgrad, medalia de aur la Campionatele Euopene de canotaj.

686 afișări
Imaginea articolului Echipajul feminin de 8+1 al României, medalie de AUR la Campionatele Europene de canotaj

Echipajul feminin de 8+1 al României, medalie de AUR la Campionatele Europene de canotaj (Imagine: Aleksandar Djorovic/Mediafax Foto)

Echipajul României, format din Roxana Cogianu, Nicoleta Albu, Cristina Ilie, Irina Dorneanu, Mihaela Petrilă, Ioana Crăciun, Adelina Cojocaru, Andreea Boghian şi Daniela Druncea, a fost cronometrat cu timpul de şase minute, 16 secunde şi 640 de miimi,  informează site-ul worldrowing.com.

Pe locurile următoare s-au clasat Marea Britanie (6:18.320) şi Germania (6:19.970).

Echipajul de dublu feminin al României, format din Cristina Grigoraş şi Laura Oprea, a cucerit medalia de argint la Campionatele Europene de la Belgrad, cu timpul de şapte minute, opt secunde şi 520 de miimi. Prima poziţie a fost ocupată de echipajul Marii Britanii (7:03.620).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici