Eden Hairi: Moartea lui Kurtes, o pierdere imensă pentru handbalul din România şi pentru cel sârb

Eden Hairi, antrenorul secund al echipei HCM Constanţa, a afirmat că decesul antrenorului Zoran Kurtes reprezintă o pierdere imensă pentru handbalul românesc şi pentru cel sârb.

176 afișări
Imaginea articolului Eden Hairi: Moartea lui Kurtes, o pierdere imensă pentru handbalul din România şi pentru cel sârb

Eden Hairi, antrenorul secund al echipei HCM Constanţa (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

"Este o tragedie, o nenorocire, nu ne vine să credem. O pierdere imensă, atât pentru HCM, cât şi pentru handbalul românesc şi cel sârb. Cred că a fost cel mai bun antrenor pe care l-a avut HCM. Se potrivea ca o mănuşă pe structura echipei noastre. Un profesionist adevărat", a spus Hairi.

Antrenorul sârb al echipei de handbal masculin HCM Constanţa, Zoran Kurtes, în vârstă de 44 de ani, a decedat, vineri seară, în jurul orei 23.00, la Mamaia, în urma unui stop cardio-respirator.

Surse din cadrul clubului au declarat că tehnicianului sârb i s-a făcut dintr-o dată rău, s-a aşezat pe patul din camera de la Hotelul Flora din Mamaia, unde era cazat. Un echipaj SMURD a sosit în aproximativ şapte minute şi a încercat timp de o oră să-l resusciteze. Decesul a fost constat în jurul orei 23.00.

Staful medical al echipei nu cunoştea ca tehnicianul să fi avut vreo problemă de sănătate.

Familia lui Zoran Kurtes se află la Novi Sad, soţia sa Desa fiind medic. Fiul cel mare al cuplului, Aleksander (16 ani), este campion la juniori al Serbiei la handbal, iar cel mic, Vladimir (11 ani), a început să practice şi el acest sport.

Zoran Kurtes era fratele lui Goran Kurtes, care a fost antrenorul echipei feminine de handbal CS Tomis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici