Elisabeta Lipă a lansat, în glumă, posibilitatea unei fuziuni între CS Dinamo şi CSA Steaua

Preşedintele CS Dinamo, Elisabeta Lipă, a declarat, miercuri, în glumă, după ce gruparea "alb-roşie" a câştigat Cupa Campionilor Europeni la sabie masculin, avându-l în componenţă pe stelistul Alin Badea, că nu exclude o fuziune între cele două cluburi ale MAI, respectiv MApN.

72 afișări
Imaginea articolului Elisabeta Lipă a lansat, în glumă, posibilitatea unei fuziuni între CS Dinamo şi CSA Steaua

Elisabeta Lipă (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"Glumesc cu George Boroi, comandantul clubului Steaua şi zic că până la urmă o să facem o dublă Steaua - Dinamo, având în vedere că numărul sportivilor este din ce în ce mai mic. Normal că relaţiile de prietenie care ne leagă ne fac să ne ajutăm unii pe alţii. El m-a ajutat la scrimă, eu l-am ajutat anul trecut cu echipa de rugby. Aşa mi se pare frumos, dacă putem aduce un titlu în Bucureşti, în ţară, să reprezentăm România frumos, de ce să nu o facem?!", a spus Lipă, zâmbind.

Echipa de sabie masculin a clubului Dinamo a câştigat, luni, în localitatea maghiară Godolo, Cupa Campionilor Europeni, după ce a dispus în finală de formaţia gazdă, Vasas Budapesta, cu scorul de 45-43. Dinamo a evoluat în următoarea componenţă: Tiberiu Dolniceanu, Iulian Teodosiu, Ciprian Gălăţanu şi Alin Badea, ultimul fiind împrumutat pentru această întrecere de la Steaua.

"Performanţa pe care au realizat-o băieţii de la sabie ne spune că avem viitor. Jocurile Olimpice bat la uşă, încă puţin şi intrăm în anul calificărilor. Avem nevoie de sportivi care să reprezinte cu succes România", a adăugat Lipă.

Anul trecut, în iulie, Steaua i-a transferat de la Dinamo pe rugbiştii Flavius Dobre, Ciprian Căplescu şi Mihai Adăscăliţei.

Elisabeta Lipă participat, miercuri, la sediul Ministerului Tineretului şi Sportului, la conferinţa de presă prilejuită de lansarea cărţii fostului portar al echipei de handbal a clubului Steaua, Mihai Dragomir, "Visul de a deveni campion", în care sunt prezentate interviuri cu foşti sportivi precum Carmen Bunaciu, Valeria Răcilă, Otilia Bădescu, Cristian Gaţu, Florin Marinescu, Ilie Năstase, Carmen Tocală, Octavian Bellu şi Iolanda Balaş Soter.

"Sportul te menţine sănătos, frumos, curat, acesta este sfatul meu pentru toată lumea, să facă sport. Cred că toţi cei din sală sunt nişte modele de urmat. Mai fac sport doar pentru mişcare", a menţionat Lipă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici