Elveţienii îi consideră pe jucătorii români "limitaţi, dar eficienţi şi energici" după înfrângerea cu 1-0

Presa eleveţiană deplânge înfrângerea naţionalei antrenate de Ottmar Hitzfeld, în meciul amical cu România, scor 0-1, şi scrie că "tricolorii" au fost foarte eficienţi în meciul de miercuri, deşi au părut destul de limitaţi în exprimarea pe teren.

808 afișări
Imaginea articolului Elveţienii îi consideră pe jucătorii români "limitaţi, dar eficienţi şi energici" după înfrângerea cu 1-0

Elveţienii ne consideră "limitaţi, dar eficienţi şi energici" (Imagine: Alexandru Hojda / MediafaxFoto)

20 Minuten a subliniat că reprezentativa Elveţiei nu a putut continua şirul meciurilor bune după victoria în amicalul cu Germania, scor 5-3, şi a coborât din nori. "Românii au fost limitaţi, dar eficienţi şi energici, iar cele câteva acţiuni ofensive ale lor au creat serioase probleme. Încă din start putea fi 2-0 pentru România", a scris sursa citată

"Rupţi! În loc să exploateze victoria cu Germania, Elveţia a fost adusă cu picioarele pe pământ de echipa României", a titrat cotidianul Blick.

Ziarul Neue Luzerner Zeitung a scris că după euforia succesului istoric cu Germania, scor 5-3, a urmat o mare deziluzie: "Elveţia trezită la realitate de România".

"Românii s-au apărat solid şi au dat lovitura prin Grozav", a caracterizat meciul Neue Zurcher Zeitung.

"Elveţia a căzut în capcană!", este titlul din 24 Heures. "Elevii lui Hitzfeld n-au reuşit să managerieze victoria cu Germania şi au căzut la Luzern. În minutul 56 s-a marcat singurul gol al partidei, la lovitura de cap victorioasă a lui Grozav. România s-a apărat mult mai bine decât a făcut-o Germania, iar gazdele n-au reuşit să găsească spaţii pe ultimii 30 de metri", a notat publicaţia amintită.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici