Emma Răducanu spune că mai are nevoie de timp pentru a reveni în elita tenisului mondial

Emma Răducanu afirmă că revenirea sa este în fază incipientă înainte de Australian Open, dar simte că a scăpat în sfârşit de o parte din presiunea resimţită după triumful său de la Flushing Meadows, relatează Reuters.

71 afișări
Imaginea articolului Emma Răducanu spune că mai are nevoie de timp pentru a reveni în elita tenisului mondial

Emma Răducanu spune că mai are nevoie de timp pentru a reveni în elita tenisului mondial

Jucătoarea în vârstă de 21 de ani a uimit lumea tenisului când a câştigat Openul SUA din 2021, venind din calificări.

Britanica intră în această săptămână pe tabloul principal al turneului de Grand Slam de la Melbourne Park, după ce s-a recuperat în urma operaţiilor la ambele încheieturi şi la gleznă, care au ţinut-o departe de terenul de tenis timp de aproape opt luni.

Răducanu a jucat două meciuri la Auckland săptămâna trecută, câştigând unul.

"Cred că, indiferent de cât de bine mă simt pe teren într-o anumită zi sau la antrenament, pentru a obţine acel nivel de constanţă va fi nevoie de mai mult timp”, a declarat sportiva.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici