EURO 2012: Germania se poate baza pe Schweinsteiger în primul meci al competiţiei

Mijlocaşul Bastian Schweinsteiger va fi apt de joc pentru primul meci al naţionalei Germaniei de la Campionatul European, a anunţat sâmbătă staful reprezentativei germane

202 afișări
Imaginea articolului EURO 2012: Germania se poate baza pe Schweinsteiger în primul meci al competiţiei

Bastian Schweinsteiger (Imagine: AFP - MediafaxFoto)ot

"Bastian nu mai are nicio durere. Mai primeşte îngrijiri, dar în principiu va putea efectua primul antrenament cu grupul, luni. Bineînţeles că se află puţin în întârziere cu pregătirile, dar va fi apt în totalitate pentru meciul cu Portugalia, din 9 iunie", a declarat medicul reprezentativei Germaniei şi al echipei Bayern Munchen, Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt, pentru cotidianul tz.

Managerul general al echipei Germaniei, Oliver Bierhoff, s-a declarat "sigur şi convins" că selecţionerul Joachim Low va putea conta pe "Schweini".

Bastian Schweinsteiger nu a jucat în ultimele două meciuri de pregătire ale Germaniei, din cauza unui hematom la pulpă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici