Euro 2020: Cristiano Ronaldo a marcat şi în poarta Israelului

  • CR7 a dat semnalul că este gata pentru turneul final.
  • La Euro 2020, care începe vineri, Portugalia îşi apără titlul continental.
  • În ultimul amical dinaintea competiţiei, lusitanii au învins Israel.
359 afișări
Imaginea articolului Euro 2020: Cristiano Ronaldo a marcat şi în poarta Israelului

Euro 2020: Cristiano Ronaldo a marcat şi în poarta Israelului

Naţionala de fotbal a Portugalia a încheiat, miercuri seară, perioada de pregătire şi meciurile de verificare, intrând în linie dreaptă pentru debutul la turneul final în care îşi apără laurii de campioană pe care i-a cucerit în 2016, în Franţa.

Selecţionata lusitană s-a impus cu 4-0 în testul cu selecţionata Israelului, reprezentativă care nu s-a calificat la Europene.

Brunos Fernandes, mijlocaş la Manchester United, a deschis scorul în minutul 42, apoi a pasat decisiv, în minutul 44, la reuşita lui Cristiano Ronaldo. Diferenţa a fost majorată de Joao Cancelo (Manchester City), în minutul 86. Rămas pe teren până la final, acelaşi Fernandes care deschisese scorul a închis tabela (90+1).

Vedeta Ronaldo a stat pe teren până în minutul 71, când a fost înlocuit cu Guedes. Pofta de gol a jucătorului de la Juventus Torino este în continuare de nestăvilit.

CR7 este golgheterul turneelor finale europene, cu 9 reuşite, la egalitate cu francezul Michel Platini. La Euro 2020 are ocazia să devină lider solitar, la acest capitol.

Portugalia face parte din Grupa F, alături de Franţa, Germania şi Ungaria. Trupa lui Fernando Santos debutează marţi, 15 iunie, la Budapesta, contra Ungariei.

Euro 2020 începe vineri, 11 iunie, la Roma, cu meciul Italia - Turcia.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici