Euro 2020: paşaport anti-COVID sau test rapid, condiţiile pentru a vedea meciurile pe viu

  • Pentru jocurile din grupe, capacitatea arenei Wembley va fi de 22.500 de locuri, un sfert din total.
  • Organizatorii speră ca la partidele din fazele finale, stadionul londonez să primească 45.000 de fani.
  • Wembley este arena care va găzdui finala Euro 2020, pe 11 iulie.
153 afișări
Imaginea articolului Euro 2020: paşaport anti-COVID sau test rapid, condiţiile pentru a vedea meciurile pe viu

Stadionul Wembley va găzdui finala

Dovada vaccinării totale împotriva COVID-19 va fi o modalitate sigură de a intra la meciurile de la Euro 2020.

Informaţiile actualizate de pe site-ul UEFA au indicat că intrarea la Wembley ar putea fi obţinută pentru cei cu vârsta de peste 11 ani cu dovada vaccinării complete sau a unui test cu rezultat negativ efectuat cu 48 de ore de la meci. Aceleaşi reguli sunt valabile şi pentru spectatorii din afara Regatului Unit.

Dovada vaccinării se va face prin intermediul aplicaţiei NHS, iar cea de-a doua doză trebuie să fi fost administrată cu 14 zile înainte de meciul în cauză, scrie site-ul.

Wembley urmează să aibă o capacitate de 25% - 22.500 - pentru jocurile din grupe ale Angliei şi pentru cele două meciuri din optimile de finală pe care le găzduieşte.

UEFA speră să crească semnificativ numărul de spectatori acceptaţi pentru semifinale şi finale. Pentru Londra, 45.000 este considerată o ţintă realistă.

Arena londoneză va găzduit finala de pe 11 iulie.

 

 


 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici