EURO 2020. Suedia învinge Slovacia şi se instalează pe primul loc în Grupa E

  • Suedia şi Slovacia au deschis cea de a 8-a zi de la EURO 2020, cu primul meci al Grupei E, din runda secundă.
  • Jucat la Sankt Petersburg, meciul s-a încheiat cu victoria suedezilor, cu un gol marcat din penalty, care i-a adus pe prima poziţie în clasament.
154 afișări
Imaginea articolului EURO 2020. Suedia învinge Slovacia şi se instalează pe primul loc în Grupa E

EURO 2020. Suedia învinge Slovacia şi se instalează pe primul loc în Grupa E

După o primă repriză anostă, în care a părut că cele două echipe sunt mulţumite cu remiza, Suedia a furnizat o primă mare ocazie abia în minutul 55, când Augustinsson l-a pus în valoare pe portarul slovac Martin Dubravka, cu o lovitură de cap respinsă cu un reflex spectaculos.

La faza imediat următoare, suedezii au mai bifat o şansă, Danielson trimiţând cu capul peste poartă.

A intrat apoi în scenă Alexandeer Isak, care întâi a şutat peste, pentru ca apoi să-l facă din nou erou pe Dubravka, în minutul 71.

Suedezii au deschis scorul din lovitură de pedeapsă, obţinută de acelaşi Isak. Decarul Emil Forsberg a transformat impecabil, cu un şut în plasa laterală (1-0, min. 77).

Suedia s-a impus în cele din urmă cu 1-0, şi acumulează 4 puncte, cu un singur gol marcat în două meciuri, şi trece pe primul loc într-o grupă în care nu se vor cunoaşte calificatele decât după ultima rundă, indiferent de rezultatul meciului Spania – Polonia, ce se joacă sâmbătă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici