Eva Carneiro renunţă la fotbal după scandalul cu Mourinho. Ea va lucra într-o clinică din ţara sa natală

Eva Carneiro (42 de ani), fostul doctor de la Chelsea, a renunţat la fotbal şi s-a întors în ţara natală, Gibraltar, acolo unde va lucra într-o clinică medicală, anunţă cotidianul britanic BelfastTelegraph.

760 afișări
Imaginea articolului Eva Carneiro renunţă la fotbal după scandalul cu Mourinho. Ea va lucra într-o clinică din ţara sa natală

Eva Carneiro renunţă la fotbal după scandalul cu Mourinho. Ea va lucra într-o clinică din ţara sa natală

Carneiro a fost şi în tribună la amicalul disputat de Gibraltar contra Letoniei (0-5), fiind invitată specială. Decizia medicului vine la nu mai puţin de şapte luni de la scandalul în care a fost implicată alături de Jose Mourinho, în urma căruia l-a acuzat pe portughez de persecuţie şi discriminală sexuală, procesul fiind în desfăşurare. În urma incidentului de la începutul sezonului trecut, Carneiro a fost exclusă din staff-ul primei echipe şi, în cele din urmă, s-a despărţit de Chelsea, în luna septembrie.

Unul dintre cei mai cunoscuţi medici din sport a fost dată afară de la Chelsea după ce a intrat, fără permisiunea antrenorului, pe teren pentru a-i acorda îngriji medicale lui Eden Hazard, accidentat într-o partidă cu Swansea, încheiată cu scorul de 2-2, în sezonul trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici