Ewald Lienen: Nu îi vom acorda o atenţie deosebită lui Mutu la meciul de duminică

Tehnicianul echipei Oţelul Galaţi, Ewald Lienen, a declarat, vineri, că elevii săi nu îi vor acorda o atenţie deosebită atacantului Adrian Mutu la meciul cu Petrolul, ci vor încerca să aibă o prestaţie cât mai bună şi să consolideze relaţiile de joc.

126 afișări
Imaginea articolului Ewald Lienen: Nu îi vom acorda o atenţie deosebită lui Mutu la meciul de duminică

Adrian Mutu (Imagine: Laurenţiu Mich/Mediafax Foto)

"Ştiu că Petrolul formează o echipă puternică, de când am venit eu în România am observat că au făcut meciuri foarte bune. În această iarnă au făcut unele schimbări, au plecat jucători, în special pe plan ofensiv, dar au adus fotbalişti importanţi precum Mutu şi Zicu. Campionatul este o competiţie lungă, mai sunt etape de disputat şi se poate întâmpla orice, deci Petrolul încă mai are şanse la titlu. Nu îi vom acorda o atenţie specială lui Mutu, fotbalul este un joc de echipă, vom încerca să fim un bloc compact şi să ne apărăm bine, iar fiecare jucător să dea totul pe teren. Vom încerca să facem un joc cât mai bun şi să ne consolidăm relaţiile de joc, având în vedere faptul că avem mulţi jucători noi, mai ales în zona defensivă", a spus Lienen.

Echipa Oţelul Galaţi va întâlni formaţia Petrolul, duminică, în deplasare, de la ora 19.30, în etapa a XXI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici