Exemplu de profesionalism: FC Barcelona - 13 jucători prezenţi la baza de pregătire, în ziua lor liberă

Treisprezece jucători ai echipei FC Barcelona au fost prezenţi, joi, la baza de pregătire a grupării catalane, unii pentru a se antrena în sală şi alţii pentru şedinţe de fizioterapie, deşi erau liberi în această zi, informează Mundo Deportivo.

386 afișări
Imaginea articolului Exemplu de profesionalism: FC Barcelona - 13 jucători prezenţi la baza de pregătire, în ziua lor liberă

Exemplu de profesionalism: FC Barcelona - 13 jucători prezenţi la baza de pregătire, în ziua lor liberă

Cei 13 fotbalişti sunt Víctor Valdes, Eric Abidal, Pedro, Adriano, Lionel Messi, Javier Mascherano, Jose Manuel Pinto, Jordi Alba, Alex Song, Xavi Hernandez, Cesc Fabregas, David Villa şi Andres Iniesta.

"Deşi nu s-au antrenat pe teren, unii s-au pregătit în sala de forţă, în timp ce alţii au făcut şedinţe de fizioterapie", notează Mundo Deportivo.

FC Barcelona va întâlni, sâmbătă, în deplasare, formaţia Celta Vigo, într-un meci din etapa a XXIX-a a campionatului Spaniei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici