Există victorii şi fără McGregor. Ion Pascu şi Florian Ceafalău au reuşit prima victorie 100% românească din Bellator

  • Ion „Bombardierul” Pascu are 19 victorii în cariera sa ca luptător de MMA
  • Ion Pascu şi-a început cariera la 10 ani cu lupte libere
  • „Bombardierul” l-a muşcat de deget pe Conor McGregor la un antrenament
2012 afișări
Imaginea articolului Există victorii şi fără McGregor. Ion Pascu şi Florian Ceafalău au reuşit prima victorie 100% românească din Bellator

FOTO: YouTube Sport Special Romania

Pandemia nu a oferit doar momente nefericite în sport. Pentru luptătorul „Bombardierul” Pascu, a adus o victorie de în Bellator, cea mai tare promoţie MMA, după UFC.
 
„Bombardierul” Pascu trebuia sa se pregătească în Irlanda cu Conor McGregor şi antrenorul său, dar coronavirusul a făcut imposibilă întâlnirea cu McGregor. Pascu a câştigat meciul din Bellator alături de un român, Florian Ceafalău. 
 
„Dacă nu exista pandemia asta, nu ajungeam antrenor la acest meci, să obţin aceasă victorie. Ion a fost obligat de această pandemie să rămână în ţară, nu a mai fost în Irlanda să se antreneze cu Conor McGregor şi a făcut pregătirea cu mine”, spune Florian Ceafalău, antrenor MMA.
 
Marea victorie a fost obţinută la Milano, împotriva italianului Stefano Paterno. Pascu a dat bine cu pumnii, dar imaginea meciului a fost alta.
 
„Am făcut cu ochiul antrenorului la colţ pentru că mai era un minut din meci şi deja ştiam că am câştigat meciul”, povesteşte Ion Pascu.
 
„Echipa câştigătoare nu se schimbă şi vom merge mai departe împreună. Sper să avem cât mai multe victorii la acest nivel”, îşi doreşte Florian Ceafalău.
 
Florian si antrenorul lui McGregor, John Cavanagh, au avut idei opuse în timpul luptei. „A fost o fază puţin haioasă chiar în ultimele 20 de secunde ale meciului, John Cavanagh îi tot striga lui Ion haide să mai facem ceva, haide să îl dăm pe jos, hai să facem ceva spectaculos pe final de meci, iar eu mă chinuiam să îi spun, stai acolo, ţine-l acolo, hai să nu riscăm pe final de meci, deci a fost o mică contrazicere între mine şi John, dar bine că nu vorbeşte româneşte”, spune Florian.
 
Ion Pascu şi Florian Ceafalău sunt sportivi ai clubului Absoluto Bucureşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici