Falub: Sper ca la meciul cu Dinamo să avem un arbitraj corect

Antrenorul echipei FCM Târgu Mureş, Adrian Falub, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că speră să aibă parte de un arbitraj corect în meciul cu formaţia Dinamo Bucureşti, din etapa a V-a a Ligii I.

26 afișări
Imaginea articolului Falub: Sper ca la meciul cu Dinamo să avem un arbitraj corect

Falub: Sper ca la meciul cu Dinamo să avem un arbitraj corect (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Am pierdut din cauza unei greşeli de arbitraj în partida cu Oţelul. Sper ca la meciul cu Dinamo să avem un arbitraj corect. Nu avem nevoie de favoruri, ci doar de un arbitraj corect. Vreau să cred că domnul Kovacs (n.r. - Istvan Kovacs, arbitrul din meciul de sâmbătă) va fi imparţial şi să nu repete evoluţia slabă din meciul cu Braşovul. Sper să jucăm cu Dinamo de la egal la egal, să nu ne temem de arbitraj", a spus Falub.

Falub s-a declarat conştient că Dinamo este un adversar puternic, căruia îi ştie forţa ofensivă, una din cele mai bune echipe din România. "Încercăm să obţinem un rezultat cât mai bun, să facem faţă unei echipe care înscrie multe goluri. Dinamo vine cu intenţii clare de a câştiga, dar şi noi avem nevoie de puncte. Pentru noi e esenţial să luăm puncte. Ca să luăm puncte, trebuie să lucrăm foarte mult în apărare", a afirmat Falub.

Partida FCM Târgu Mureş - Dinamo Bucureşti, din etapa a V-a a Ligii i, se va disputa sâmbătă, de la ora 18.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici