Familia Penescu predă Primăriei administrarea FC Argeş

Membrii familiei Penescu, care deţin Grupul PIC, finanţator al FC Argeş, vor preda administraţia grupării argeşene celui de-al doilea acţionar, Primăria Piteşti, fiind dispuşi să-şi vândă acţiunile pe care le deţin la club, se arată într-un comunicat remis, miercuri, agenţiei MEDIAFAX.

55 afișări
Imaginea articolului Familia Penescu predă Primăriei administrarea FC Argeş

Familia Penescu predă Primăriei administrarea FC Argeş (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

"Începând cu data de 20.05.2010, finanţatorul FC Argeş, Grupul PIC anunţă că va preda spre administrare clubul celui de-al doilea acţionar important, Primăria Piteşti. De asemenea, îşi anunţă disponibilitatea vânzării acţiunilor către un alt investitor agreat de către Primăria Piteşti, sau chiar Primăriei Piteşti", se arată în comunicatul clubului FC Argeş, semnat de Andrei Penescu, fiul finanţatorului Cornel Penescu.

Penescu şi fostul director al societăţii PIC Liviu Făcăleaţă au fost arestaţi preventiv, la 11 mai, pentru 29 de zile, de către magistraţii Tribunalului Argeş, pentru infracţiuni de corupţie.

Penescu a mai fost arestat în 16 aprilie 2009, în dosarul "Mită în fotbal", fiind acuzat de dare de mită, cumpărare de influenţă şi iniţiere şi constituire de grup infracţional organizat. El a fost trimis în judecată în stare de arest, alături de fostul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin, şi fostul director general al firmei Pic, Liviu Făcăleaţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici