Fără Zinedine Zidane: Christophe Galtier o va prelua pe PSG pe 4 iulie

Publicaţia L'Équipe a anunţat luni seara că, aflate în negocieri de câteva zile, Nisa şi Paris Saint-Germain au ajuns la un acord în jurul unei sume apropiate de 10 milioane de euro pentru ca tehnicianul Christophe Galtier să devină antrenorul campioanei Franţei, deşi se zvonea că Zinedine Zidane va fi înscăunat antrenor.

376 afișări
Imaginea articolului Fără Zinedine Zidane: Christophe Galtier o va prelua pe PSG pe 4 iulie

Fără Zinedine Zidane: Christophe Galtier o va prelua pe PSG pe 4 iulie

Oficializarea înţelegerii este aşteptată pentru joi, deoarece actualul tehnician, argentinianul Mauricio Pochettino este încă sub contract.

Data numirii lui Christophe Galtier în funcţia de antrenor al lui Paris-Saint-Germain depinde acum de data oficializării plecării titularului, Mauricio Pochettino. Negocierile dintre clubul din capitală şi avocatul argentinianului, aflat sub contract pentru încă un an, continuă, iar un anunţ este aşteptat până joi.

Acordul ar putea fi obţinut pe o despăgubire de aproximativ 15 milioane de euro, suma care i se cuvine lui "Poche" şi celor patru asistenţi care îi compun staff-ul: Jesus Perez, Miguel D'Agostino, Toni Jimenez şi Sebastiano Pochettino. Până când cele două părţi nu se vor pune de acord asupra ultimelor detalii ale despărţirii lor, PSG nu va putea anunţa numele succesorului lui Pochettino.

Venirea lui Galatier la PSG nu mai este sub semnul întrebării. Chiar dacă nu a finalizat încă toate aspectele contractuale, el ar trebui să se afle deja instalat în vestiarul campionilor Franţei la momentul reluării antrenamentelor, pe 4 iulie, pe Camp des Loges.

Între Nisa şi Paris, s-a ajuns la un acord privind o compensaţie de aproape 10 milioane de euro pentru răscumpărarea ultimilor doi ani din contractul antrenorului francez de pe Coasta de Azur. Conducerea celor două cluburi speră acum ca totul să se accelereze: Parisul să îl anunţe pe Galtier, iar Nisa să dezvăluie numele succesorului său.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
psg,
nice,
galtier

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici