Fatih Terim: Întreaga ţară trebuie să se bucure de calificarea noastră

Tehnicianul formaţiei Galatasaray Istanbul, Fatih Terim, şi-a exprimat satisfacţia pentru faptul că echipa sa se află printre cele mai bune opt din Europa, după ce a trecut de Schalke 04 şi s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

153 afișări
Imaginea articolului Fatih Terim: Întreaga ţară trebuie să se bucure de calificarea noastră

Fatih Terim: Întreaga ţară trebuie să se bucure de calificarea noastră (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

"Suntem printre cele mai bune opt echipe din Europa şi cred că toată Turcia trebuie să se bucure de acest lucru. Aş dori să mulţumesc fanilor care au făcut sacrificii şi au venit în Germania să ne susţină. Îmi felicit jucătorii. Fotbalişti cunoscuţi ca având abilităţi tehnice mai puţin dezvoltate au luptat pentru echipă pe teren. Am jucat ca o mare echipă în prima repriză", a spus Terim, informează uefa.com.

Antrenorul formaţiei Schalke 04, Jens Keller, a afirmat că nu are nicio explicaţie pentru evoluţia din prima repriză: "Am jucat fără agresivitate şi cred că toată lumea a dat cu zece la sută mai puţin decât era necesar. Nu ne-am concentrat destul, le-am oferit prea multe spaţii. În partea secundă am jucat mai bine şi nu cred că trebuie să fim prea trişti".

Echipa turcă Galatasaray Istanbul s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 3-2 (2-1), formaţia germană Schalke 04, în manşa secundă a optimilor competiţiei. Atacantul Ciprian Marica este accidentat şi nu a fost convocat la Schalke 04 pentru acest meci. Golurile învingătorilor au fost marcate de Hamit Altintop '37, Burak Yilmaz '42 şi Umut Bulut '90+5, în timp ce pentru gazde au înscris Neustadter '17 şi Bastos '63. În tur, scorul a fost 1-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici