FC Argeş are patru componenţi în echipa ideală al etapei a 27-a din Liga 1

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat marţi componenţa echipei ideale a etapei cu numărul 27 din Liga 1. Cel mai bun unsprezece are în componenţă 4 membri ai echipei FC Argeş, în frunte cu antrenorul Andrei Prepeliţă.

236 afișări
Imaginea articolului FC Argeş are patru componenţi în echipa ideală al etapei a 27-a din Liga 1

FC Argeş are patru componenţi în echipa ideală al etapei a 27-a din Liga 1

Victoria argeşenilor la Constanţa relansează lupta pentru locurile de play-off, astfel că e de înţeles de ce LPF a ales 4 reprezentanţi ai acestei echipe în unsprezecele ideal. Interesant de remarcat faptul că, pe lângă antrenorul Andrei Prepeliţă, cei trei jucători fac parte din compartimentul defensiv, care a contribuit esenţial la victorie, decisive fiind intervenţiile portarului Alexandru Greab şi, mai ales, golul marcat de veteranul Iasmin Latovlevici, în minutul 89.

Câte două locuri în echipa etapei au mai prins şi CFR Cluj şi Dinamo Bucureşti. De remarcat şi golul marcat de tânărul dinamovist Antonio Borduşanu, la doar 17 ani, dar şi dublele reuşite de Constantin Budescu şi Gabriel Torje


Echipa ideală a etapei a 27-a:

Portar
Alexandru Greab (FC Argeş / 29 de ani) - A închis excelent poarta, contribuind din plin la succesul reuşit de piteşteni la Ovidiu.

Fundaşi
Costinel Tofan (FC Argeş / 25 de ani) - A câştigat 17 dueluri, cele mai multe reuşite de fundaşii dreapta utilizaţi în etapa a 27-a.
Daniel Graovac (CFR Cluj / 28 de ani) - S-a impus ca titular la CFR. A înscris primul gol în tricoul grupării clujene.
Ionuţ Balaur (CS Mioveni / 32 de ani) - Pe lângă evoluţia ireproşabilă din defensivă, a marcat golul care le-a adus argeşenilor un punct.
Iasmin Latovlevici (FC Argeş / 35 de ani) - A fost mutarea câştigătoare făcută de Prepeliţă pe durata partidei cu Farul, golul său readucându-i pe piteşteni în lupta pentru play-off.

Mijlocaşi
George Cîmpanu (Universitatea Craiova / 21 de ani) - A înscris de două ori şi a ajuns la 10 goluri în 66 de meciuri disputate în principala competiţie internă.
Malcom Edjouma (FCSB / 25 de ani) - A înscris pentru întâia oară în tricoul roş-albaştrilor. A ajuns la cinci goluri în ediţia curentă.
Ciprian Deac (CFR Cluj / 36 de ani) - Din nou, decarul ardelenilor a fost jucătorul care a decis un meci extrem de important în lupta pentru titlu. A fost a al şaptelea său gol în ediţia curentă.

Atacanţi
Gabriel Torje (Dinamo / 32 de ani) - Este liderul care o poate duce pe Dinamo spre atingerea obiectivului. A reuşit o dublă.
Constantin Budescu (FC Voluntari / 33 de ani) - A înscris de două ori, reuşitele sale apropiind-o şi mai mult pe FC Voluntari de play-off.
Antonio Borduşanu (Dinamo / 17 ani) - Prezenţa sa în teren este dovada clară că Dinamo are viitor. A înscris primul gol din carieră în Liga 1.

Antrenorul Etapei
Andrei Prepeliţă (FC Argeş / 36 de ani) - A pregătit excelent partida de la Ovidiu, iar la final s-a bucurat de un succes extrem de important.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici