FC Argeş s-a impus la limită în faţa lanternei roşii din Liga 1

FC Argeş a câştigat duminică meciul din etapa a 24-a a Ligii 1 jucat pe teren propriu împotriva ultimei clasate Academica Clinceni. Cu doar 15 jucători pe foaia de joc, „academicienii” au reuşit să facă faţă ofensivei argeşenilor, care au marcat unicul gol dintr-o poziţie suspectă de offside.

313 afișări
Imaginea articolului FC Argeş s-a impus la limită în faţa lanternei roşii din Liga 1

FC Argeş s-a impus la limită în faţa lanternei roşii din Liga 1

FC Argeş a dominat întreaga partidă, mai ales din punct de vedere al prezenţei în faţa porţii adverse, înregistrând 17 faze de poartă cu potenţial de a marca, din care 12 s-au încheiat cu şuturi pe cadrul porţii. Cu toate acestea, cele două echipe au avut o posesie destul de echilibrată (58-42%).

Golul victorie a fost reuşit în repriza a doua, în minutul 62, de nigerianul Kehinde Fatai. Dumitru a reluat cu capul în bară o centrare venită de pe partea dreaptă, Fatai reluând apoi mingea în plasă, din faţa porţii goale, dintr-o poziţie suspectă de offside.

FC Argeş ocupă momentan locul 8 în clasament, cu 34 de puncte, în timp ce Academica Clinceni e la 16-a înfrângere şi rămâne pe ultima poziţie, cu 11 puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici