FC Barcelona vrea să-l transfere pe David Silva pentru a-l înlocui pe Henry

FC Barcelona vrea să-l transfere pe jucătorul formaţiei Valencia, David Silva, pentru a-l înlocui pe atacantul francez Thierry Henry, care ar putea pleca la finalul sezonului, informează, marţi, publicaţia As.

35 afișări
Imaginea articolului FC Barcelona vrea să-l transfere pe David Silva pentru a-l înlocui pe Henry

FC Barcelona vrea să-l transfere pe David Silva pentru a-l înlocui pe Henry (Imagine:MediafaxFoto/AFP)

Conform sursei citate, Henry mai are un an de contract, dar randamentul său este scăzut, astfel că la 30 iunie ar putea părăsi echipa catalană pentru o înţelegere în campionatul nord-american.

"Antrenorului Josep Guardiola îi place David Silva, însă preşedintele Valenciei Manuel Llorente Martin are relaţii tensionate cu oficialii Barcelonei după transferul ratat al lui David Villa din vară. Un alt jucător dorit este Juan Mata, tot de la Valencia, cu un joc asemănător lui Silva", scrie As.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici