FC Botoşani rămâne lanterna roşie în Superligă şi după înfrângerea cu U Craiova 1948

U Craiova 1948 a învins luni pe FC Botoşani cu 2-0 (1-0), într-un meci între două echipe aflate la subsolul clasamentului, din etapa a 19-a a Superligii la fotbal masculin.

80 afișări
Imaginea articolului FC Botoşani rămâne lanterna roşie în Superligă şi după înfrângerea cu U Craiova 1948

FC Botoşani rămâne lanterna roşie în Superligă şi după înfrângerea cu U Craiova 1948

Gazdele au dominat teritorial întreaga partidă, dar nu şi-au creat ocazii inerente de gol. După un prim şut, prins de Ducan, oltenii au deschis scorul în minutul 20, prin Leo Lacroix, din faţa porţii, aflat la capătul unei pase cu capul a lui Chiţu.

Prima repriză nu a mai adus alte faze de poartă importante, un singur şut al lui Florescu deranjând doar vizual la poarta gazdelor.

Botoşănenii au mai trimis un şut spre poartă în repriza secundă, înainte ca Chiţu să marcheze un gol din ofside. Reuşita de 2-0 a venit în cele din urmă după o acţiune solitară a lui Bauza, servit pe contraatac de Blanuţă, în minutul 76.

U Craiova 1948 se menţine în plasa echipelor din zona locurilor 10-14, aflate la distanţă de doar 2 puncte, oltenii fiind deocamdată pe 14, cu 21 de puncte.

Botoşani continuă să nu aibă nici o victorie în acest sezon, cu 10 înfrângeri şi 9 remize.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici