FC Braşov, amendată cu 10.000 de lei pentru scandările suporterilor de la meciul cu Concordia Chiajna

Cominisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal a sancţionat clubul FC Braşov cu o penalitate de 10.000 de lei pentru scandările suporterilor de la meciul cu echipa Concordia Chiajna, pierdut, luni, pe teren propriu, scor 2-3, în etapa a XXV-a a Ligii I, informează site-ul oficial al LPF.

152 afișări
Imaginea articolului FC Braşov, amendată cu 10.000 de lei pentru scandările suporterilor de la meciul cu Concordia Chiajna

FC Braşov, amendată cu 10.000 de lei pentru scandările suporterilor de la meciul cu Concordia Chiajna

Jucătorii Octavian Popescu (CS Mioveni), Răzvan Avram, Milos Buchta (ambii Gaz Metan Mediaş) şi Felice Piccolo (CFR Cluj) au fost suspendaţi o etapă şi au primit o penalitate financiară de câte 1.000 de lei pentru eliminările din etapa a XXV-a a Ligii I.

Fundaşul formaţiei FC Vaslui, Jivko Miilanov, a primit o etapă de suspendare şi o penalitate financiară de 740 de lei, în timp ce antrenorul secund al Petrolului Ploieşti, Valeriu Negoiţă, a fost suspendat o rundă şi a primit o penalitate sportivă de 500 de lei.

Preparatorul fizic al echipei Rapid Bucureşti, Diego Longo, a fost suspendat o etapă şi a primit o penalitate sportivă de 320 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici