FC Braşov - Ceahlăul, scor 1-0 în Liga I

Formaţia FC Braşov a învins, vineri, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Ceahlăul Piatra Neamţ, într-un meci disputat pe teren propriu, în cadrul etapei a VI-a a Ligii I.

23 afișări
Imaginea articolului FC Braşov - Ceahlăul, scor 1-0 în Liga I

FC Braşov - Ceahlăul, scor 1-0 în Liga I

Unicul gol al partidei a fost marcat de Robert Ilyeş, în minutul 77, din penalti.

Min. 16: Gazdele au solicitat lovitură de pedeapsă la intervenţia lui Viţelaru asupra lui Zaharia, dar arbitrul Ciprian Danşa a lăsat jocul să continue.

Min. 43: Rui Duarte a centrat excelent în careul oaspeţilor, dar Robert Ilyeş, singur cu portarul, a reluat cu capul peste transversală, de la numai 3-4 metri.

Min. '45+2: Dorel Zaharia a reluat cu capul, de la aproximativ 15 metri, un balon trimis de Cătălin Munteanu, din lovitură liberă, iar Roheţki a reţinut în doi timpi.

Min. '59: Cătălin Munteanu i-a pasat în adâncime lui Hadnagy, care l-a driblat pe portar, însă şi-a făcut balonul prea lung, iar atacantul braşovean a încercat să înscrie, printr-o alunecare, dar balonul a lovit bara după care a fost reţinut de Roheţki.

Min. '65: Ferariu a comis un fault la aproximativ 30 de metri de poartă, aproape de linia de margine, şi fundaşul dreapta al echipei Ceahlăul a primit al doilea cartonaş galben, implicit şi pe cel roşu.

Min. '68: Ezequias a şutat puternic, din alergare, aproape de vinclu, dar portarul Roheţki a respins în corner.

Min. 76: Zaharia a căzut ţn careu de lângă Forminte şi arbitrul Ciprian Danşa a dictat penalti şi i-a arătat cartonaşul galben căpitanului echipei oaspete.

1-0: Robert Ilyeş a transformat cu precizie lovitura de pedeapsă, cu un şut pe centrul porţii, în timp ce goal-keeper-ul nemţean a plecat pe colţul din dreapta.

Min. '79: Cătălin Munteanu a executat foarte bine o lovitură liberă, de la aproximativ 22 de metri, Roheţki a respins în corner, iar în urma executării loviturii de colţ, balonul a ajuns la Abrudan care a şutat, puternic, din apropierea colţului careului de 6 metri, mingea lovind transversala.

Min. '82: Fabron a centrat pe jos, la colţul lung, dar Cebotaru nu a mai ajuns la balon.

La finalul partidei, antrenorul Florin Marin a alergat spre membrii brigăzii de arbitri, cărora le-a reproşat acordarea penaltiului, dar şi mai multe cartonaşe galbene pe care arbitrul Ciprian Danşa nu le-a acordat pe parcursul partidei.

FC Braşov: 1. D. Coman - 2. Rui Duarte, 4. Abrudan, 55. N. Diogo, 3. Ezequias - 18. M. Cristescu (14. M. Roman '60, 28. Al. Piţurcă '73), 10. Ilyeş, 8. N. Grigore, 7. C. Munteanu - 9. Hadnagy (21. Sburlea '60), 11. Zaharia. Antrenor: Viorel Moldovan.

Ceahlăul: 12. Roheţki - 21. Ferariu, 24. Forminte, 17. Viţelaru, 8. Barna - 15. Bădescu, 6. Achim, 13. Onciu, 7. Cebotaru - 9. Doicaru (19. Fabron '54), 14. Gafiţa (2. Burlacu '68). Antrenor: Florin Marin.

Cartonaşe galben: Cristescu '4 / Ferariu '37, '65, Achim '44, Doicaru '45+1, Forminte '76

Cartonaş roşu: Ferariu '65

Arbitri: Ciprian Danşa - Szekely Zoltan, Nagy Mikloş - Cristina Dorcioman

Observator: Ion Mureşan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici