FC Rapid a făcut plângere la UEFA împotriva FC Astra solicitând banii din transferul lui Ioniţă II

Conducerea FC Rapid a făcut plângere la UEFA împotriva clubului Astra Giurgiu, prin care solicită să îi fie achitată suma restantă în valoare de 300.000 de euro din transferul mijlocaşului Alexandru Ioniţă II, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul grupării giuleştene.

167 afișări
Imaginea articolului FC Rapid a făcut plângere la UEFA împotriva FC Astra solicitând banii din transferul lui Ioniţă II

FC Rapid a făcut plângere la UEFA împotriva FC Astra solicitând banii din transferul lui Ioniţă II

"Comisia de Fair-Play Financiar a UEFA a fost notificată cu privire la întârzierea plăţilor din transferul lui Ioniţă II. Rapid cere ca gruparea Astra Giurgiu să fie sancţionată conform regulamentelor în vigoare, chiar şi cu depunctarea, având în vedere că există o decizie definitivă şi irevocabilă pe plan naţional", a afirmat, vineri, sursa citată.

Conform contractului, clubul Astra Giurgiu trebuia să vireze în contul FC Rapid ultimele două rate din transferul mijlocaşului Alexandru Ioniţă după cum urmează: 152.000 de euro până la 14 februarie şi 148.000 de euro până la 30 aprilie.

Aflată în insolvenţă şi având nevoie de bani pentru achitarea taxelor recursului la TAS în vederea obţinerii licenţei, gruparea giuleşteană s-a adresat instanţelor sportive unde a avut câştig de cauză. Comisia de Recurs a FRF a obligat gruparea patronată de Ioan Niculae la plata restanţelor, decizia fiind definitivă şi irevocabilă pe plan naţional. Însă nici după această decizie FC Astra nu a achitat sumele restante.

Mijlocaşul Alexadru Ioniţă II a fost transferat la sfârşitul anului trecut de la Rapid la Astra Giurgiu în schimbul a aproximativ 500.000 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici