FCSB nu scapă de Ajax în drumul spre grupele Ligii Campionilor

Succesul echipei lui Mourinho din finala Europa League a transformat drumul FCSB către grupele UEFA Champions League într-o misiune imposibilă. Manchester United va merge direct în grupele Ligii din postura de câştigătoare a Europa League, ceea ce înseamnă că Ajax va intra în turul 3 preliminar.

302 afișări
Imaginea articolului FCSB nu scapă de Ajax în drumul spre grupele Ligii Campionilor

FCSB nu scapă de Ajax în drumul spre grupele Ligii Campionilor

Olandezii au un coeficient foarte bun şi vor fi capi de serie. În aceeaşi situaţie sunt şi cei de la Dinamo Kiev. Pentru ca FCSB să fie cap de serie la tragerea la sorţi pentru turul trei preliminar ar trebui ca Olympiako, Celtic, Salzburg şi FC Copenhaha să părăsească întrecerea încă din turul 2 preliminar.

Astfel, în turul 3 preliminar adversarul FCSB-ului se va alege dintre Ajax, Dinamo Kiev şi trei dintre Olympiakos, Celtic, FC Salzburg, FC Brugges şi FC Copenhaga, în funcţie de ce rezultate se vor înregistra în turul 2 preliminar.

Dacă vor reuşi să treacă de acest tur, elevii lui Dică vor avea de trecut play-off-ul acolo unde pot fi aşteptaţi de Sevilla, Dinamo Kiev, Ajax, Liverpool şi Napoli/AS Roma.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici