Federer, eliminat în turul doi al turneului de la Roma

Tenismenul elveţian Roger Federer, locul 4 ATP şi cap de serie numărul 4, a fost eliminat în turul secund al turneului de 1.000 de puncte de la Roma, după ce a fost învins, cu scorul de 1-6, 6-3, 7-6 (6), de francezul Jeremy Chardy, locul 47 ATP, după un meci de două ore şi şapte minute.

98 afișări
Imaginea articolului Federer, eliminat în turul doi al turneului de la Roma

Roger Federer (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Federer, finalist la ediţia din 2013 pentru a treia oară în carieră, a confirmat în ultimul moment participarea sa la competiţia de la Foro Italico.

Săptămâna trecută, Federer, 32 de ani, s-a retras de la turneul de 1.000 de puncte de la Madrid, pentru a fi alături de soţia sa, care urma să nască, jucătorul lăsând atunci să se înţeleagă că nu va participa nici la Roma.

În 6 mai, Mirka a născut doi gemeni ce vor fi botezaţi Leo şi Lenny, iar Federer a fost sfătuit de familie să se întoarcă la competiţii.

Elveţianul are din nou gemeni, după ce soţia sa le-a născut pe Charlene Riva şi Myla Rose, în 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici