Federer nu va participa la turneele de la Tokyo şi Shanghai

Tenismanul elveţian Roger Federer, numărul unu mondial, a anunţat, într-un comunicat postat pe site-ul personal, că renunţă să mai participe la turneul de la Tokyo şi la Masters 1000 de la Shanghai, ce vor debuta la 5, respectiv 12 octombrie, în favoarea unei perioade de odihnă, informează AFP.

25 afișări
Imaginea articolului Federer nu va participa la turneele de la Tokyo şi Shanghai

Federer nu va participa la turneele de la Tokyo şi Shanghai (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sunt dezamăgit că trebuie să mă retag de la turneele de la Tokyo şi Shanghai, două dintre oraşele mele favorite, acolo unde fanii s-a purtat mereu excelent cu mine. După ce m-am consultat cu echipa mea şi medicii, am decis să mă retrag de la aceste două competiţii pentru a oferi corpului meu o perioadă de odihnă, reabilitare şi recuperare completă după un an foarte exigent din punct de vedere fizic", a precizat jucătorul elveţian.

Roger Federer, câştigătorul în acest an al turneelor de la Roland Garos şi Wimbledon, finalist la Openul Australiei şi US Open, a ajutat, săptămâna trecută, naţionala Elveţiei să se menţină în Grupa Mondială a Cupei Davis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici