Ferguson pleacă în 2011! Vezi cine l-ar putea înlocui

Oficialii grupării Manchester United au început căutarea unui nou antrenor după ce Sir Alex Ferguson le-a spus că va mai conduce de pe bancă echipa engleză doar pentru încă un sezon, informează The Sun.

32 afișări
Imaginea articolului Ferguson pleacă în 2011! Vezi cine l-ar putea înlocui

Ferguson pleacă în 2011, ManUtd caută un înlocuitor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Încă un sezon şi plec", le-a spus Ferguson conducătorilor de la Manchester United

Potrivit The Sun, Ferguson va pleca în vara anului 2011, cu şase luni înainte de a împlini 70 de ani.

"United caută un lider printre importantele vedete ale fotbalului, iar favorit este Jose Mourinho, în prezent la Inter Milano. Totuşi, există persoane la United care nu cred că este omul potrivit. Deşi a avut rezultate foarte bune la Chelsea, el este un tip de «termen scurt» şi mereu în căutarea unui nou job. Ferguson a construit un imperiu pe Old Trafford de-a lungul a 25 de ani. Managerul ideal ar fi cel care se poate implica pe termen lung şi poate aduce stabilitate", scrie The Sun, care reaminteşte că Mourinho este abia în al doilea sezon ca antrenor la Internazionale Milano.

Printre cei vizaţi pentru a-l înlocui pe Ferguson se mai află Pep Guardiola, Fabio Capello, Guus Hiddink, Martin O'Neill sau Arsene Wenger.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici