Finala Cupei României va avea loc la 1 iunie 2013

Finala Cupei României-Timişoreana va avea loc la 1 iunie 2013, în timp ce semifinalele sunt programate în două manşe, la 12 decembrie (turul), respectiv 17 aprilie 2013 (returul).

1161 afișări
Imaginea articolului Finala Cupei României va avea loc la 1 iunie 2013

Finala Cupei României va avea loc la 1 iunie 2013 (Imagine: www.frf.ro)

Tragerea la sorţi pentru sferturile Cupei României-Timişoreana a avut loc, astăzi, la Casa Fotbalului, acestea urmând să se desfăşoare, la 28 noiembrie de la ora 13.30 (excepţie fac jocurile televizate), după următorul programul program:

Sfertul 1: Petrolul Ploieşti - CS Concordia Chiajna

Sfertul 2: Rapid - Astra

Sfertul 3: Ceahlăul SA Piatra Neamţ - Oţelul Galaţi

Sfertul 4: CFR Cluj - Dinamo Bucureşti

Semifinalele vor avea loc în două manşe (12 decembrie 2012 şi, respectiv, 17 aprilie 2013), prima echipa extrasă urmând să joace turul pe teren propriu.

Semifinala 1: Ceahlăul/Oţelul - Petrolul/Concordia

Semifinala 2: CFR/Dinamo - Rapid/Astra

Finala, în organizarea FRF, se va disputa la data de 1 iunie 2013. Tot tragere la sorţi s-a stabilit ca echipa câştigătoare a semifinalei 1 să fie considerată echipă gazdă, informează frf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici