Finala turneului BRD Năstase Ţiriac Trophy, întreruptă pentru scurt timp din cauza unui spectator

Finala turneului BRD Năstase Ţiriac Trophy, dintre spaniolul Guillermo Garcia-Lopez şi cehul Jiry Vesely, a fost întreuptă, duminică, pentru scurt timp, din cauza unui spectator recalcitrant.

102 afișări
Imaginea articolului Finala turneului BRD Năstase Ţiriac Trophy, întreruptă pentru scurt timp din cauza unui spectator

Finala turneului BRD Năstase Ţiriac Trophy, întreruptă pentru scurt timp din cauza unui spectator (Imagine: Dragos Savu/Mediafax Foto)

Incidentul a avut loc în timpul setului doi.

Spectatorul respectiv a început să facă scandal, fiind necesară intervenţia oamenilor de ordine şi a jandarmeriei. În ceel din urmă, bărbatul a fost scos cu forţa din arenă.

Meciul a fost întrerupt aproximativ patru minute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici