Ilie Năstase: A fost o finală prea frumoasă

Fostul tenisman Ilie Năstase a declarat, duminică, după finala turneului BRD Năstase Ţiriac Trophy, că meciul dintre Guillermo Garcia-Lopez şi Jiri Vesely a fost foarte frumos şi nu ar fi ieşit astfel nici dacă ar fi fost programat.

417 afișări
Imaginea articolului Ilie Năstase: A fost o finală prea frumoasă

Ilie Năstase (Imagine: Dragos Savu/Mediafax Foto)

"A fost o finală prea frumoasă. Dacă era programată şi nu era aşa de frumoasă... A fost tensionată, a avut un tie-break lung, chiar frumoasă. Vreau însă să mulţumesc în mod special publicului. Vin din ce în ce mai mulţi oameni la turneu şi nu pentru că sunt jucători români sau nu, vin pentru tenis", a spus Năstase.

Tenismanul spaniol Guillermo Garcia-Lopez, locul 45 ATP şi cap de serie numărul 5, a câştigat, duminică, turneul BRD Năstase Ţiriac Trophy, dotat cu premii în valoare totală de 494.310 euro.

Garcia-Lopez l-a învins în finală pe cehul Jiri Vesely, cap de serie numărul 7 şi locul 46 ATP, scor 7-6 (5), 7-6 (11). Meciul a durat două ore şi 14 minute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici