Fiorentina, cu Mutu titular, a remizat cu Sporting, scor 2-2 - GALERIE FOTO

Formaţia italiană Fiorentina a remizat, marţi, în deplasare, în manşa tur a dublei pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor, scor 2-2 (0-1), în compania formaţiei portugheze Sporting Lisabona, atacantul român Adrian Mutu evoluând 64 de minute, informează site-ul uefa.com.

30 afișări
Imaginea articolului Fiorentina, cu Mutu titular, a remizat cu Sporting, scor 2-2 - GALERIE FOTO

Fiorentina, cu Mutu titular, a remizat cu Sporting, scor 2-2 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

GALERIE FOTO

Fiorentina, cu Mutu titular, a remizat cu Sporting, scor 2-2

Pentru Fiorentina au marcat Vargas, în minutul 6, şi Gilardino, în minutul 79, în timp ce golurile portughezilor au fost înscrise de Vukcevici, minutul 58, şi Miguel Veloso, minutul 66.

Adrian Mutu a fost înlocuit de antrenorul Cesare Prandelli în minutul 64 cu Jovetici.

Sporting a evoluat cu un om mai puţin pe teren din minutul 59, după ce Vukcevici a primit al doilea cartonaş galben.

Formaţia din Moldova, Sheriff Tiraspol, a pierdut, scor 0-2 (0-0), pe teren propriu, partida susţinută în compania formaţiei din Grecia Olympiacos Pireu.

Mijlocaşul român Constantin Arbănaş a evoluat până în minutul 70 pentru moldoveni.

Golurile oaspeţilor au fost marcate de Dudu '46 şi Mitroglou '81.

Fiorentina, cu Mutu titular, a remizat cu Sporting, scor 2-2

În aceeaşi fază a competiţiei, Arsenal Londra a câştigat, scor 2-0 (1-0), în deplasare, partida contra scoţienilor de la Celtic Glasgow. Arsenal a beneficiat de golul lui Gallas '43 şi autogolul lui Caldwell '71.

Formaţia daneză FC Copenhaga a învins, scor 1-0 (0-0), pe teren propriu, echipa din Cipru Apoel Nicosia.

Golul învingătorilor a fost marcat de Pospech. Ciprioţii au evoluat cu un om mai puţin după ce Haxhi a primit al doilea cartonaş galben în primul minut de prelungire al meciului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici