Fiul lui Michael Schumacher, Mick, va concura în Formula 3 din 2017

Mick Schumacher (17 ani), fiul fostului pilot german Michael Schumacher, va concura în Formula 3 din 2017 şi susţine că "este un pas înainte către Formula 1", conform NBC Sports.

3880 afișări
Imaginea articolului Fiul lui Michael Schumacher, Mick, va concura în Formula 3 din 2017

Fiul lui Michael Schumacher, Mick, va concura în Formula 3 din 2017 (Imagine: mirror.co.uk)

Schumacher junior va evolua pentru echipa Prema Powerteam, pentru care a concurat şi în Formula 4.

"Formula 3 este pasul potrivit pe care trebuie să-l fac spre Formula 1. Sunt bucuros că rămân la Prema, este o echipa profesionistă de la care pot învăţa multe. Sezonul viitor va fi, cu siguranţă, o provocare, dar testele pe care le-am efectuat în ultimele săpătămâni au dovedit faptul că monopostul F3 este extrem de distractiv de condus", a spus Schumacher, citat de NBC Sports.

Mick este fiul lui Michael Schumacher, câştigător a şapte titluri de campion mondial, care se află în convalescenţă în locuinţa sa din Elveţia, după accidentul suferit la cap, la schi, decembrie 2013.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici