Flavius Stoican: Îmi doresc să jucăm în Liga Europa, speranţa moare ultima

Antrenorul echipei Dinamo, Flavius Stoican, a declarat, miercuri, după ce FRF a retras licenţa de participare în Liga Europa pentru gruparea bucureşteană, că îşi doreşte ca formaţia sa să evolueze în cupele europene, subliniind că speranţa moare ultima.

45 afișări
Imaginea articolului Flavius Stoican: Îmi doresc să jucăm în Liga Europa, speranţa moare ultima

Flavius Stoican (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Sunt bucuros că am reuşit să încheiem campionatul cu o victorie. Sunt la fel de bucuros că au debutat doi jucători tineri şi talentaţi, Tîrcoveanu şi Dobre. Îmi doresc să jucăm în Liga Europa. Speranţa mea nu moare până nu vom epuiza toate căile de atac. E bine că plecăm de la zero, iar probleme financiare la jucători nu vor mai fi. În cazul în care nu vom juca în Liga Europa, ne va rămâne să construim o echipă care să fie gata pentru cupele europene. Nu vor fi probleme financiare la echipă şi asta mă interesează cel mai mult", a spus Stoican la Dolce Sport.

Tehnicianul dinamovist consideră că atacantul polonez Kamil Bilinski poate mai mult decât a arătat în returul actualei stagiuni de Liga I: "Jucătorii care au terminat contractul vor merge acolo unde le e mai bine. Bilinski este şi va fi un jucător de bază pentru noi. Bilinski poate mult mai mult decât a arătat până acum. Thomas nu înscrie şi trece printr-o perioadă mai grea, dar vom analiza situaţia lui".

Echipa Dinamo Bucureşti a încheiat sezonul 2013/2014 al Ligii I cu o victorie, după ce s-a impus, miercuri, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-1), în meciul cu formaţia FC Botoşani, din etapa a XXXIV-a.

Dinamo a încheiat Liga I pe locul patru care îi permite să participe în Liga Europa din punct de vedere sportiv. Însă, miercuri seară, comisia pentru acordarea licenţei cluburilor a admis cererea directorului Administraţiei de Licenţiere din cadrul FRF, Viorel Duru, şi a retras licenţa clubului Dinamo 1948 SA pentru participarea în competiţiile de club UEFA în sezonul 2014-2015.

Dinamo poate face apel la această decizie în termen de cinci zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici