Flavius Stoican: Nu ne va fi uşor să învingem Ceahlăul, chiar dacă avem un lot mai bun

Antrenorul formaţiei Dinamo, Flavius Stoican, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că echipei sale nu îi va fi uşor să se impună în partida cu Ceahlăul Piatra Neamţ, de sâmbătă, chiar dacă este superioară din punct de vedere valoric.

76 afișări
Imaginea articolului Flavius Stoican: Nu ne va fi uşor să învingem Ceahlăul, chiar dacă avem un lot mai bun

Flavius Stoican (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Să-i batem pe cei de la Ceahlăul, ăsta va fi mereu obiectivul meu, următorul meci. Asta simt, nu vreau să devină un motto al meu. Vreau să batem Ceahlăul, chiar dacă nu ne va fi uşor. Vedeţi în ce situaţie se află Ceahlăul în clasament şi va fi un meci destul de dificil. În plus, nu au fost rezultate favorabile în ultimele două partide. Chiar dacă din punctul de vedere al calităţii suntem peste echipa din Patra Neamţ. Şi nu o spun doar de dragul de a o spune, este o realitate", a declarat tehnicianul dinamovist.

Întrebat dacă va efectua schimbări în echipă faţă de ultimul meci, Stoican s-a rezumat în a afirma că are jucători apropiaţi valoric în lot. "Avem jucători arpopiaţi valoric pe fiecare post. O ştiu şi ei, le-am spus. Nu contează cine joacă şi cât joacă. Ceea ce contează este calitatea. Trebuie să existe calitate. Clar vor fi jucători care nu vor avea un sentiment plăcut pentru că nu vor juca, dar vom avea discuţii. Vreau un dialog cu ei, pentru că e normal să aleg un lot de 18. Important e ca ei să înţeleagă asta", a mai spus Stoican.

Primul meci al FC Dinamo cu Flavius Stoican antrenor după demiterea lui Mihai Teja va avea loc sâmbătă, de la ora 20.30, cu Ceahlăul Piatra Neamţ, pe arena din Şoseaua Ştefan cel Mare, în cadrul etapei a XXI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici