Flavius Stoican: Optimismul lor ne-a dat aripi, puteam să câştigăm la 3-4 goluri diferenţă

Antrenorul echipei Dinamo Bucureşti, Flavius Stoican, a declarat, luni seară, după victoria din meciul cu formaţia Concordia Chiajna, scor 2-1, că optimismul adversarilor le-a dat aripi jucătorilor săi şi consideră că diferenţa putea fi mai mare.

179 afișări
Imaginea articolului Flavius Stoican: Optimismul lor ne-a dat aripi, puteam să câştigăm la 3-4 goluri diferenţă

Flavius Stoican (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

"Sunt bucuros pentru cele trei puncte obţinute, mai ales că aveam mare nevoie. Mai presus de joc era rezultatul. Ei veneau după două jocuri câştigate cu Astra şi Braşov şi cu atât mai mult victoria este mai frumoasă. Dacă eram atenţi scorul putea fi mai mare. Am avut 5-6 ocazii clare de a înscrie. Optimismul lor de dinaintea meciului nu a avut o bază reală în teren. Dacă noi am fi câştigat la 3-4 goluri diferenţă nu se supăra nimeni. Sunt mulţumit de rezultat, dar nu şi de scor. Optimismul lor ne-a dat aripi, dar nu am văzut pe teren o echipă atât de periculoasă. E problema dândului (n.r. - antrenorului Concordiei Chiajna, Ionuţ Chirilă) cum a văzut partida, eu zic că am avut opt situaţii clare de a marca. Asta este tristeţea mea că nu am reuşit să câştigăm la o diferenţă mai mare. Dacă vom fructifica ocaziile pe care le avem, vom sta mai bine. Sunt sigur că vom reuşi şi asta, ne trebuie puţină şansă. Nu mă deranjează zvonurile privind înlocuirea mea, nici nu venisem bine şi apăruseră. Încerc să-mi fac treaba cât mai bine", a spus Stoican.

Tehnicianul dinamovist a afirmat că atacantul Ionel Dănciulescu nu este supărat că nu joacă: "Dănciulescu nu este supărat. El are locul lui, încurajează pe toată lumea, inclusiv pe mine. Încercăm să dăm şansă unor jucători tineri şi vor mai apărea şi alţii în meciurile următoare".

Echipa Dinamo Bucureşti a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), formaţia Concordia Chiajna, într-un meci din etapa a XII-a a Ligii I. Golurile învingătorilor au fost marcate de Ţucudean '27 şi D. Grigore '60 din penalti, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Onduku, în minutul 62.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici