Flavius Stoican: Sunt bucuros că am revenit cu o victorie

Antrenorul Flavius Stoican a declarat sâmbătă seară, după meciul cu Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 3-1, că este bucuros că a revenit la conducerea tehnică a echipei Dinamo cu o victorie şi a menţionat că formaţia oaspete ar merita să fie mai sus în clasament.

115 afișări
Imaginea articolului Flavius Stoican: Sunt bucuros că am revenit cu o victorie

Flavius Stoican: Sunt bucuros că am revenit cu o victorie (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Sunt bucuros că am revenit cu o victorie. E un sentiment plăcut, încerc însă să nu fac nuntă pentru că am învăţat multe până acum şi până la urmă fotbalul e un joc", a spus Stoican.

El şi-a felicitat jucătorii pentru victorie: "Vreau să le spun bravo băieţilor pentru aceste puncte. Aveam nevoie de această victorie pentru moralul lor, e foarte importantă. Am întâlnit o echipă care nu îşi merită locul din clasament, care ne-a pus probleme. Suntem bucuroşi pentru că am câştigat în faţa unei echipe care s-a agăţat de fiecare minge. Locul din clasament nu le dădea prea multe şanse, dar jocul a arătat altceva. Jucătorii mei au arătat astăzi caracter. A fost o crispare normală după o perioadă fără victorii. Eu le-am zis şi în autocar că nu vreau să îi văd crispaţi pentru că presiunea e doar pe antrenor şi pe conducători".

Flavius Stoican a precizat că se bucură pentru Grozav şi Niculae, care au înscris, dar şi pentru Rotariu, care "are foarte multe pase de gol".

"Atâta timp cât voi fi mulţumit de jucători la antrenamente cu siguranţă voi adopta un sistem al rotaţiei. E posibil ca şi după victorii să vedeţi jucători care să stea la următorul meci lângă mine pe bancă. Important e ca oamenii care vin la stadion să plece fericiţi. Moralul jucătorilor va veni odată cu rezultatele", a mai afirmat Stoican.

Formaţia Dinamo a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-1), echipa Ceahlăul Piatra Neamţ, într-un meci din etapa a XXI-a a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Gheorghe Grozav '18, '51 şi Marius Niculae '83 pentru gazde şi Milos Markovici '17 pentru oaspeţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici