Florin Mergea în sferturile de dublu la Roland Garros, cea mai bună performanţă din carieră

Jucătorul Florin Mergea şi partenerul său croat Martin Draganja s-au calificat, duminică, în sferturile de finală ale probei de dublu de la Roland Garros, cea mai bună performanţă la un Grand Slam pentru sportivul român.

139 afișări
Imaginea articolului Florin Mergea în sferturile de dublu la Roland Garros, cea mai bună performanţă din carieră

Florin Mergea (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Mergea şi Draganja au trecut în optimile de finală, cu scorul de 7-5, 6-3, după o oră şi zece minute de joc, de cuplul Feliciano Lopez/Jurgen Melzer (Spania/Austria).

În sferturi, românul şi croatul vor juca împotriva perechii Daniel Nestor/Nenad Zimonjici (Canada/Serbia), cap de serie numărul 3, care sâmbătă s-a impus în optimi în faţa cuplului Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 13.

Pentru Mergea, aceasta este a treia participare la French Open, după 2008 şi 2013, când a pierdut în primul, respectiv al doilea tur. Anul acesta, el a jucat în turul 2 la Australian Open.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici