Florin Prunea: În doi ani şi jumătate am reuşit două promovări cu CSMS Iaşi

Preşedintele CSMS Iaşi, Florin Prunea, a declarat miercuri, că este mulţumit că a reuşit în doi ani şi jumătate să promoveze de două ori în Liga I cu gruparea din dealul Copoului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

118 afișări
Imaginea articolului Florin Prunea: În doi ani şi jumătate am reuşit două promovări cu CSMS Iaşi

Florin Prunea (Imagine: Liviu Chirica/ Mediafax Foto)

"Este meritul jucătorilor pentru această promovare. Eu mă bucur că, în doi ani şi jumătate cât am condus acest club, am reuşit două promovări cu Iaşul! Pentru mine a fost o perioadă extraordinară. În această seară, avem voie să ne bucurăm şi, probabil, după meciul cu Berceniul, din ultima etapă, ne vom bucura şi mai mult. A fost o luptă dificilă pentru promovare, în urma căreia Iaşul a demonstrat că merită să joace în Liga I", a spus Florin Prunea.

Oficialul formaţiei ieşene a precizat că nu ştie dacă va mai continua la gruparea dn dealul Copoului: "Ce urmează? O vacanţă bine-meritată! Eu îmi închei înţelegerea cu Iaşul şi nu ştiu dacă voi mai continua aici. Avem timp pentru astfel de discuţii. Deocamdată, savurăm promovarea!".

Formaţia CSMS Iaşi şi-a asigurat promovarea în Liga I, după ce a încheiat la egalitate, miercuri, pe teren propriu, scor 1-1, cu FC Clinceni, într-un meci contând pentru etapa a opta a play-off-ului ligii secunde.

Cu două etape înainte de final, CSMS Iaşi ocupă primul loc în play-off-ul Ligii a II-a, cu 34 de puncte, şi mai poate fi cel mult egalată de FC Clinceni, clasată pe locul 4, cu 28 de puncte, dar formaţia moldoveană are avantajul rezultatelor directe mai bune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici